Aldrig Ensam – Föreställning i Lindeskolans Aula

Arrangör:
Aldrig ensam
Plats:
Lindeskolans Aula
Start:
2023-03-22,  19.00
Pris:
370 kr Förköp via Tickster

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Axel Schylström är en av Sveriges främsta artister. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Axel Schylström, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han delar med sig av sin historia kring olyckan som nästan kostade honom livet och vägen tillbaka. Charlies och Axels gripande, men trots allt hoppfulla historier, och den känslosamma musiken skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

Totalt gästade tusentals personer showen som lockade både till skratt och tårar under sin Sverigeturné som pågick under hösten 2022.

Biljetter köps via Tickster.

 

Kommentarer
Kommentarsektionen ansvarar inte redaktionen eller utgivaren för.
Du är själv juridiskt ansvarig för den text du väljer att publicera här.

Linde Punkfest 2023 på Hillstreet

2023-03-24  Om 1 dag

En repris på förra årets succé! Det är många år sedan Bullrets storhetstid, och ännu fler år sedan Våga Vägra Disco satte skräck i stans ...

Mer information

Vad vi ljuger om när vi ljuger om Italien – Teater

2023-03-25  Om 2 dagar

En snabbkäftad komedi om lögner, bluffar och önskan Har du överdrivit lite någon gång? Kanske brett på lite extra? Kanske suttit på ...

Mer information

 Evenemangstips
Linde Punkfest 2023 på Hillstreet
Hillstreet 1 Kullgatan
Nyheter från Aftonbladet
2023-03-23 09:27